Последната промена е направена на:
25 март 2019 во 10:51 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
1 Глобална недела на парите, 25-31 март,2019 година: Агенцијата за супервизија на осигурување со бројни активности ќе ја одбележи Глобалната недела на парите Понеделник, 25 Март 2019
2 Потпишан Меморандум за соработка во доменот на финансиската едукација и финансиската инклузија Понеделник, 25 Март 2019
3 Попоски од Франкфурт на Вториот форум за InsurТech Roadshow истакна – дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети Петок, 22 Март 2019
4 Информација за обуки Понеделник, 18 Март 2019
5 Соопштение Вторник, 05 Март 2019
6 Регионална актуарска конференција Понеделник, 04 Март 2019
7 Пополнети се капацитетите за учество на обуката и стручниот испит Петок, 01 Март 2019
8 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Вторник, 26 Февруари 2019
9 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување Вторник, 26 Февруари 2019
10 Повик за поднесување на понуди за избор на едукатори за образовни услуги Петок, 15 Февруари 2019
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 1 од 13

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување