Последната промена е направена на:
10 декември 2018 во 11:04 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Совет на експерти
 

Орган на управување на Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО)


Претседател на Советот на Експерти,

д-р Климе Попоски

Работна биографија

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Членови на Советот на Експерти:


Професионално ангажирани:

д-р Сулејман Ахмеди

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

 

Злате Симоновски

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Надворешни:

Илија Граорковски

Работна биографија

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Александра Кокаровска

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување